Detajet e shërbimeve

Më poshte keni shkurtimisht të përshkruara shërbimet që ofron Doni Ing, për çdo kërkesë ju lutëmi specifikojini llojin e shërbimit të kërkuar.

Furnizim me makineri të reja

Porositni pjesë komplet të reja nga prodhues zyrtar të makinerive si Liebherr, Duetz dhe Rexroth Bosch Group. Ndërroni pjesët e vjetra/ jo-funksionale me pjesë të reja. Gjithashtu furnizojmë edhe me makineri të reja, motorrë të rinjë, pompa, hidromotorra dhe cdo pjesë tjeter të re.


Furnizim me pjesë këmbimi

Porositni pjesë origjinale për këmbim.


Shërbime profesionale mekanike

Mekanikë: diferencaile –riparim, ndërrues të shpejtësisë – riparim, riparim motorrash.


Shërbime profesionale hidrauilike

Hidraulike: riparim i pompave hidraulike, testimi i pompave hidraulike, servisimi i pergjitshëm i sistemeve hidraulike. Ofrojmë edhe testimin e sistemeve hidrauilike me programe kompjuterike.


Shërbime profesionale elektronike

Elektronikë: testimi i sistemeve elektronike me programe, riparimi i sistemeve elektronike.


Adresa

Doni Ing
Rr. Feronikeli, 13 000 Gllogoc, Republika e Kosovës
Tel. Kosovë: +383(0)44 719 208
Tel. Shqipëri: +355(0)69 324 3312
Tel. Gjermani: +49 172 154 6867

Orari i punës

Hëne-Premtë 8:30 am deri 5:00 pm
Shtunë 9:30 am deri 4:00 pm
Diele Mbyllur

Kërkesa emergjente

+383(0)44 719 208

Rrjete Sociale